Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Pınar Özcan, Karabük’te kurulu bulunan ve sendikamızın örgütlü olduğu Gürmen Giyim Ram || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Pınar Özcan, Karabük’te kurulu bulunan ve sendikamızın örgütlü olduğu Gürmen Giyim Ram


Karabük Kadın Komitemiz Kadın Komitesi Başkanımız Pınar Özcan’ın Başkanlığında Toplandı


Sendikamız Karabük  Kadın Komite Toplantısı, 22 Haziran 2022 tarihinde Karabük’te gerçekleşti.

Toplantıya  Karabük İl Başkanımız Yavuz Bayıryol ,Kadın Komite Başkanımız Fulya Pınar Özcan , Karabük  Kadın Komitesi İl Sorumlumuz Selma Avcı ve kadın komite üyelerimiz katıldı.

Toplantı Karabük Kadın Komite İl Sorumlusu Selma Avcı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Selma Avcı, konuşmasında Karabük Kadın komitesi olarak sendikamızın büyümesi ve kadınların güçlenmesi için tüm ekip olarak çalışmalarını tüm hızla sürdüreceklerini belirterek görevin sorumluluklarını yerine getireceğini belirtti.

Karabük İl Başkanımız Yavuz Bayıryol gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında Karabük ve Kastamonu’da yeni bir dönem başladığını, pandemi sonrasında kadın çalışmalarının daha güçlü devam edeceğini söyledi.

Kadın Komite Başkanımız Pınar Özcan gerçekleştirdiği konuşmada Genel Başkanımız Rafi AY’ın desteğiyle kadın çalışmalarının örnek alınan ve önemli başarılara imza atan  bir komite haline geldiğini belirterek çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdi. 

İşyerlerindeki kadın üyelerin sorunları ve taleplerinin görüşüldüğü toplantıda, yeni kadın komite üyelerine komiteyle ilgili bilgiler verilerek bir sonraki toplantı gündemi konuşularak toplantı Toplu fotoğraf çekiminin ardından  eğitim sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR