İŞ YERİNDE KADINA YÖNELİK ŞİDDET VE TACİZİN ÖNLENMESİ PROJESİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

İŞ YERİNDE KADINA YÖNELİK ŞİDDET VE TACİZİN ÖNLENMESİ PROJESİ


Cinsiyete Dayalı Şiddet ve Tacizin Önlenmesi Eğitimimiz Giresun’da Gerçekleşti


Norveç Büyükelçiliği tarafından finanse edilen “İş Yerinde Kadına Yönelik Şiddet ve Tacizin Önlenmesi Projesi” kapsamında “Cinsiyete Dayalı Şiddet Ve Tacizin Önlenmesi Eğitimi” Giresun’da Akın Çorap’ta çalışan üyelerimize 2 grup olarak gerçekleşti.

Eğitime Genel Başkanımız Rafi AY, Bölge başkanımız Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan, Proje Koordinatörümüz ve Kadın Komitesi Başkanımız Pınar Özcan, Kadın Komitesi üyelerimiz ve Akın Çorap’ta çalışan üyelerimiz ve usta başları katıldı.

Sendikamızın kadına yönelik faaliyetlerini kapsamlı şekilde anlatan Proje Koordinatörümüz ve Kadın Komitesi Başkanımız Pınar Özcan Türkiye’de kadın üyelerimize yönelik somut ve örnek alınan projeler üreten nadir sendikalardan biri olduğunun altını çizdi.

Genel başkanımız Rafi Ay sendikamızın öncü olarak yaptığı ve uygulamaya geçirdiği bu projelerin iş hayatındaki olumlu etkilerinden bahsetti. Daha büyük projeler ile daha fazla kitleye ulaşmayı hedeflediğimizi belirtti.

Fabrika insan kaynakları müdürü Bülent Aşar Akın Çorap’ta böylesine önemli bir eğitimin düzenlenmiş olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Öz İplik İş Sendikasına teşekkür etti. Şirketin şiddete sıfır tolerans politikası olduğunu ve bu konuya karşı duydukları hassasiyeti dile getirdi.

Projemiz kapsamında verilen eğitimlerde, eğitim uzmanlarımız tarafından İşyerinde Pozitif İletişim, İş Etiği ve Endüstri Kültürü, İşyeri Şiddeti ve Türleri ile Şiddet ve Tacizin Önlenmesi üzerine eğitimler verildi ve bireysel koçluk görüşmeleri gerçekleşti.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR