HAK-İŞ HEYETİ GENEL TEKSTİL, KONFEKSİYON VE PAMUK İŞLEME SENDİKASI İLE BİR ARAYA GELDİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ HEYETİ GENEL TEKSTİL, KONFEKSİYON VE PAMUK İŞLEME SENDİKASI İLE BİR ARAYA GELDİ


Mısır Sendika Heyeti Konfederasyonumuz ve Bağlı Sendikaların Bazı Yöneticileriyle Görüştü


Sendikalar arası iş birliğini geliştirmek ve güçlendirmek adına sendikamızı ziyaret eden Mısır ETUF Federasyonuna bağlı Genel Tekstil, Konfeksiyon ve Pamuk İşleme Sendikası heyeti, ziyaret kapsamında Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve bağlı bazı sendikalar ile bir araya geldi.

28 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşen görüşmeye Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Tekstil, Konfeksiyon ve Pamuk İşleme Sendikasının Genel Başkanı Abdel Fatah Ibrahim Hussein Mohamed ve beraberindeki heyet,  Genel Başkan Yardımcılarımız Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk, Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı, Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Semih Aydıner,  Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu ve Genel Başkan Yardımcısı Mert Doğan Bozkır, Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Fulya Pınar Özcan ve Uluslararası İlişkiler Biriminden Yusuf Ceyhan katıldı.

Ziyaret sonrasında Genel Tekstil, Konfeksiyon ve Pamuk İşleme Sendikasının Genel Başkanı Abdel Fatah Ibrahim Hussein Mohamed, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı’ya günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR