DÜNYA SU GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI’NA KATILDIK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

DÜNYA SU GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI’NA KATILDIK


HAK-İŞ 22 Mart Dünya Su Günü Etkinlik Programı, “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Su Teması” İle Gerçekleşti


Konfederasyonumuz HAK-İŞ tarafından Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Su Temasıyla Dünya Su Günü Etkinlik Programı gerçekleştirildi. 22 Mart 2024 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde gerçekleşen programa sendikamızı temsilen Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk ile Sürdürülebilirlik ve Eğitim Sorumlumuz Gizem Aktürk Yurduseven katıldı.

Programda HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı Mahir Özcan ve Çevre ve İklim Değişikliği Komitesi Başkanı ve HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Karataş'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştayda, Tarım ve Orman Bakanlığı, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü, Şube Müdürü Asiye Düşünceli tarafından “Değişen İklime Uyum Sürecinde Su Verimliliği”, Hizmet-İş Sendikası Kültür ve Sanat Komitesi Başkanı Proje Uzmanı Gülce Özyurt tarafından “Çağın Kronik Sorunu: Su Kirliliği”, Hizmet-İş Sendikası Eğitim Uzmanı Tansu Göksu tarafından “Doğal Nimet Suyun Metalaşması” konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR