HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ “ÖZ İPLİK İŞ’TE” TOPLANDI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ “ÖZ İPLİK İŞ’TE” TOPLANDI


HAK-İŞ Kadın Komitesi Sendikamız Ev Sahipliğinde Toplandı


HAK-İŞ Kadın Komitesi toplantısı, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı ve sendikamız kadın komitesi başkanı Fulya Pınar Özcan’ın Başkanlığında sendikamız Öz İplik İş’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

3 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşen toplantıya, Konfederasyonumuza bağlı sendikaların Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanları ve yardımcıları ile HAK-İŞ Kadın Komite Sorumlusu Sevgi Yağmur Açıkalın, Öz İplik İş Kadın Komitesi Başkan Yardımcıları Arife Akay ile Aleyna Avcı katıldı.

Toplantının açılışında Genel Başkanımız Rafi AY bir konuşma yaparak katılımcıların yeni yıllarını kutladı ve 2022 yılının tüm insanlığa başarı, sağlık ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Genel Başkanımız Rafi AY, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in ve bağlı sendikaların olduğu gibi sendikamızın da oldukça aktif bir kadın komitesinin olduğunu belirttiği konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: “İçinde bulunduğumuz sektörün yüzde 60’ı, üyelerimizin ise yüzde 35’inden fazlası kadın çalışanlardan oluşmaktadır. Kadın konusuna duyarsız kalmamız mümkün değil. Kadın çalışmalarımız sadece kadın komitemizle sınırlı değil, temsilcilerimiz ve karar mekanizmalarımızda da kadınlar yer almaktadır.  Kadın komitesi toplantısı vesilesiyle sizleri genel merkezimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz.”

Toplantıda, 2022 yılında sendika kadın komitesi faaliyet planlarının hazırlanması ile  8 Mart Dünya Kadınlar Günü hazırlık çalışmaları görüşüldü.                                                                                                                              

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR