SENDİKAMIZDAN DÜZCE’DE İŞÇİLERE EĞİTİM || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

SENDİKAMIZDAN DÜZCE’DE İŞÇİLERE EĞİTİM


Sendikamızın Örgütlü Olduğu Düzce/Gama Recycle Elyaf Ve İplik San. A.Ş. İşçileri için Eğitim Gerçekleştirdik


Sendikamızın örgütlü olduğu ve Düzce’de kurulu bulunan Gama Recycle Elyaf ve İplik San. A.Ş.’de çalışan üyelerimize yönelik sendikamız tarafından 8-9 Mart 2023 tarihlerinde üye eğitimi gerçekleştirildi.

İki gün boyunca 6 farklı grubun katılımıyla gerçekleşen eğitime, işyeri sendika baş temsilci ve  temsilcilerimiz, üyelerimiz ve işçiler katılım sağladı.

Eğitim programında Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Berkant Yurduseven, Sürdürülebilirlik ve Eğitim Birim Sorumlumuz Gizem Aktürk Yurduseven tarafından katılımcılara “Çalışma Kuralları ve İş Etiği”, “Kurumsal Aidiyet”, “Görev Tanımı”, “Etkin Şikâyet Mekanizması ve İşleyişi”, “İş Sağlığı Güvenliği Kapsamında Ekipman Kullanımın Önemi” ve “Çevre Bilinci” konularında eğitim verildi.  

Eğitim uzmanlarımız, Öz İplik İş Sendikası olarak; Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin derin üzüntüsü içinde olduğumuzu belirterek felakette “Deprem Destek Ekibi” oluşturarak, en hızlı aksiyon alan sendikalardan biri olduğumuzu ifade etti. Genel Başkanımız Rafi AY’ın selamlarını ileten eğitim uzmanlarımız; felaketin yaşandığı ilk andan itibaren sendikamızın yaptığı ve bundan sonra yapacağı yardımların Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 45 bin üyemizi kapsayan Öz İplik İş adına olduğunu ifade ederek teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimizi sundu.

Üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen eğitim programı, katılımcıların sorularının yanıtlanması ile sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR