ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI DÜZCE KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI DÜZCE KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Öz İplik İş Sendikası Düzce Kadın Komitesi Toplantısı 31 Ocak 2024 tarihinde Düzce’de gerçekleşti.


Toplantıya Düzce İl başkanımız Telat Örnek, kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan, Kadın komite başkan yardımcımız Arife Akay, Düzce Kadın komitesi İl sorumlumuz Nazime Şirin, Kadın Komite Üyelerimiz Reyhan Yıldırım, Meryem Gülaçtı, Arzu Sarıal, Aysun Yüksel, Serpil Mazlum, İnci Gültekin, Dilek Küçük katıldı.

Toplantı Kadın komite il sorumlumuz Nazime Şirin’in açılış konuşması ile başladı Şirin konuşmasında kadın komite başkanımızın toplantıya teşrifinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Kurumsal olarak faaliyet planını gözden geçirmek için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Şirin, konuşmalarını yapmak üzere Düzce İl başkanı Telat Örnek’e sözü verdi.

Telat Örnek sendikamızın verdiği mücadelede kadınların önemli bir rol oynadığını belirterek, sendikamızın büyümesi için de kadın komitesinin sürece dahil olmasının önemine değindi. Kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan’a hem fabrika ziyaretleri hem de kadın komitesine katılmak üzere Düzce’ye gelmesinden dolayı teşekkür etti. Telat Örnek’in ardından kasın komite il sorumlusu Nazime Şirin Genel başkanımız Rafi Ay ve Fulya Pınar Özcan’a komitelere verdikleri destek ve kadın üyelere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti ve Fulya Pınar Özcan’ı konuşması için davet etti.

Kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan 2024 planları hazırlanırken izlenmesi gereken metotları kadın komitesi ile paylaşarak Düzce kadın komitesinin bugün geldiği aşamada kurumsal süreçleri tamamlayan bir kadın komite haline gelmesinden gurur duyduğunu belirterek, hem kadın komite üyelerinin tek tek görüş ve önerilerini aldı hem de gerçekleşecek çalışmalardan söz ederek planlama yapılmasına destek verdi

Toplantıda kadın komite üyeleri fabrikalardaki kadın komite üyelerinden gelen talep ve istekleri komiteyle paylaştı. 8 Mart Dünya kadınlar günü konusunda gerçekleştirilebilecek aksiyonlara ilişkin de görüş ve önerilerin alınmasının ardından Düzce kadın komitesi il sorumlusu Nazime Şirin ve kadın komite başkan yardımcısı Arife Akay kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan’a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Toplantı grup fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR