LİLA KAĞIT SAN. VE TİC. A.Ş.’DE TİS İMZALADIK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

LİLA KAĞIT SAN. VE TİC. A.Ş.’DE TİS İMZALADIK


Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş.’de Örgütlenmenin Ardından Toplu İş Sözleşmesi İmzaladık


Tekirdağ’da kurulu bulunan ve sendikamızın yeni örgütlendiği Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. ile boyahane bölümünde çalışan üyelerimiz adına toplu iş sözleşmesi imzaladık.

10 Temmuz 2023 tarihinde Tekirdağ’da gerçekleşen imza törenine sendikamız adına Genel Başkanımız Rafi Ay, Genel Sekreter Yardımcımız Bünyamin Bayır, Çorlu Şube Başkanımız Engin Osmanoğlu, Çorlu Şube Sekreterimiz Canan İşbilen, Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü, Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Öğücü Genel Müdür Alp Öğücü, İnsan Kaynakları Direktörü Tuba Sütlü, Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Onur Zorbacı, Boyahane İşletme Müdürü Serdar Kaya ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Caner Ertürk katıldı.

Genel Başkanımız Rafi Ay, imza töreninin ardından fabrikada üyelerimize sendikamız ve imzalanan toplu iş sözleşmesinin detaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sendikalı çalışmanın öneminden bahseden AY, sendikamızı tercih eden emekçilere ve emekçilerin örgütlenme özgürlüğüne saygı gösteren işveren temsilcilerine teşekkür etti. Bu tutumun tüm işverenlere örnek olması dileğinde bulunan Genel Başkanımız Rafi Ay, işçilerin yoğun alkışları eşliğinde Öz İplik İş teşkilatına katılan Lila emekçilerine “Ailemize Hoş Geldiniz ” dedi.

Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü de bir konuşma yaparak, işyerinde sendika ile işveren arasında gelişen ve uzlaşıyla sonuçlanan toplu iş sözleşmesi süreci ile ilgili işçilere bilgilendirmede bulundu.

Markaları ve private label ürünleriyle lider firmalar arasında yer alan, kağıt ve tekstil ürünlerini 5 kıtada 80’den fazla ülkeye ihraç eden Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş ile sendikamız arasında imzalanan sözleşmenin, başta Lila emekçilerine, sendikamız teşkilatına, sendikal harekete ve çalışma hayatına hayırlı olmasını dileriz.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR