HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ TOPLANDI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ TOPLANDI


HAK-İŞ Kadın Komitesi, ‘Çalışma Hayatında Şiddetin Önlenmesi’ Gündemiyle Toplandı


HAK-İŞ Kadın Komitesi Toplantısı, 5 Ekim 2021 tarihinde HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı Öz Finans-İş Sendikasında gerçekleştirilen toplantıya Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Öz Finans-İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, konfederasyonumuza bağlı sendikaların Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanları, yardımcıları ile komite sorumluları katıldı.

Toplantıya sendikamızdan Kadın Komite Başkanımız Fulya Pınar Özcan ve Kadın Komite Başkan Yardımcımız Arife Akay katıldı.

Toplantıda Avukat Melih Rüştü Çalıkoğlu tarafından KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) ve bu kanunun hayatımıza getirdikleri hakkında kısa bir eğitim verildi. Ayrıca ILO C190 (Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizin Ortadan Kaldırılmasına İlişkin Sözleşme) No’lu Sözleşmenin sendikalarımızın örgütlü oldukları işyerlerinde yapılacak toplu iş sözleşmelerine uyarlanması, HAK-İŞ ve sendikalarımızda kadın komitesi faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR