AYDINLI MODA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş’YE ZİYARET || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

AYDINLI MODA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş’YE ZİYARET


Aydınlı Moda Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Çalışan Emekçilerle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik


 

Sendikamızın yıl içerisinde örgütlendiği, İstanbul’da kurulu bulunan Aydınlı Moda Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.‘de Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Safa’nın ev sahipliğinde gerçekleşen emekçilerle kahvaltı programına, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın liderliğinde Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı 3 ayrı sendikanın yöneticileriyle birlikte katılım sağladık.

11 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen programa; Genel Başkanımız Rafi AY, Öz İnşaat-İş Genel Başkanı Zekeriya Koca, Öz Taşıma-İş Genel Başkan Yardımcısı Alper Erkaya, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanı Mustafa İluk, Aydınlı Grup Merkez Yöneticileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Safa ile sosyal diyalog mekanizmalarını işleterek barışçıl bir şekilde çalıştıklarını belirterek, çalışanların ekonomik ve sosyal haklarında sağlanan iyileştirmeler dolayısıyla kendisine teşekkür etti. Arslan, “Bugün bizi aynı masa etrafında buluşturan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şeref Safa’ya ve Aydınlı Grup içerisinde örgütlü bulunan sendikalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Safa ise; HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve beraberindeki Sendika Başkanı ile Yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR