AY, KADIN KOMİTESİ İL SORUMLULARI TOPLANTISINA KATILDI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

AY, KADIN KOMİTESİ İL SORUMLULARI TOPLANTISINA KATILDI


Kadın Komitesi İl Sorumluları Toplantısı Online Olarak Gerçekleşti


Sendikamız Kadın Komitesi İl Sorumluları Toplantısı, Genel Başkanımız Rafi AY’ın katılımlarıyla 14 Ağustos 2023 tarihinde online olarak üzerinden gerçekleştirildi.

Kadın Komite Başkanımız Fulya Pınar Özcan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Genel Başkanımız Rafi AY , Kadın Komite Başkan Yardımcılarımız Aleyna Avcı ve Arife Akay’ın yanı sıra kadın komite il sorumlularımız Ayşe Gün Keskin, Dilek Payhan, Saime Elma, Fadime Duğan, Nazime Şirin, Esma Akdemir, Gülbahar Kaya, Merve Deli, Gülşah Taş, Rukiye Akyol, Aylin Demirsoy , Hayriye Uludağ, Nesrin Yağmur katıldı.

Toplantı, Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan’ın açılış konuşmasıyla ardından Genel Başkanımız Rafi AY’ın konuşmalarıyla devam etti ve komitemizin il sorumlarının görüş ve önerileriyle tamamlandı.

Kadın Komitesinin İl Sorumluları Toplantısında konuşan Genel Başkanımız Rafi AY, sahadaki bilgilerin bizim için çok önemli olduğunu ve sahada aktif görev alan tek sendika olduğumuzun bundan dolayı tekstil sektörünün yaşadığı sorunlara ilişkin sahadan bilgilerin önemine dikkat çekti ve tekstil sektöründe son zamanlarda yaşanan sorunlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Toplantının amacına ve gündemine ilişkin değerlendirmede bulunan Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan, 26 Ekim 2023 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek Kadın Konferansının organizasyon çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere il sorumlularının görüş ve önerilerine yer verdi.

Toplantının sonunda Kadın Komitemizin her bir il sorumlusunun görüş ve önerilerine yer vererek 26 Ekim 2023 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek Kadın Konferansının organizasyon çalışmalarına yönelik istişare yapıldı.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR